Fynch-Hatton brengt Afrikaanse diversiteit in een shirt

Aangeboden door: overhemden.com

Gek op Afrikaanse invloeden? Kijk dan voor je een shirt aanschaft zeker eens naar het merk Fynch-Hatton. Het merk is Duits, maar inspireert zich wel op de diversiteit van het Afrikaanse continent.

Hoge kwaliteit, superieur vakmanschap en een eigen karakter: het zijn de belangrijkste eigenschappen van Fynch Hatton. Wil je meer te weten komen over dit bijzondere overhemdenmerk? Lees dan snel verder. 

Roger Brandts lanceerde in 1998 het merk uit zijn liefde voor vrijheid en Afrika. De textielindustrie zit in het bloed van de familie Brandt, want ook zijn grootvader was in de textielindustrie actief. Voor een stage in het kader van zijn studies textieltechnologie trok Roger Brandts naar Zuid-Afrika, waar hij zijn hart verloor. ‘I left my heart in Africa’ is dan ook één van de leuzen van het merk.

Vrijheid en avontuur

Roger Brandts geraakte in het bijzonder gefascineerd door het personage Denys Finch-Hatton in de film ‘Out of Africa’, vandaar de naam: Fynch Hatton. Brandts creëerde een merk dat het Afrikaanse continent perfect samenvat: zon, kleuren, dieren, natuur en de vrolijke bevolking. Het merk staat dan ook voor vrijheid, avontuur en individualiteit.

Elk shirt straalt een uniek karakter uit dankzij vrolijke, levendige kleuren, unieke details en puur vakmanschap. De kleurencombinaties, artistieke dessins en stijlvolle contrasten geven elk shirt van Fynch-Hatton een bijzondere en unieke uitstraling. 

Vakmanschap

Overhemden van Fynch Hatton staan voor kwaliteit en duurzaamheid dankzij uitstekend vakmanschap. Dat alles is dan ook nog eens fair trade. Het merk gaat telkens op zoek naar de meest duurzame manier om de beste kwaliteit te verkrijgen én te behouden. Overhemden van Fynch worden gemaakt van de beste stoffen van 100 procent premium katoen. 

Kwalitatief en uniek 

Kwalitatieve en unieke kledij: dat is waar het bij Fynch Hatton om draait. Het merk is steeds op zoek naar nieuwe manieren en technologieën om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Naast shirts heeft het merk ook een gamma aan sweaters en jackets. Het merk is dus een uitgebreid, internationaal merk met een breed assortiment. 

Voor elk lichaamstype 

Met twee beschikbare pasvormen biedt Fynch-Hatton overhemden voor elk type man. De casual fit (regular fit) zit iets ruimer, terwijl de modern fit (slightly fitted) mooi getailleerd is. 

De kleding en overhemden van het merk koop je online bij overhemden.com, dé webshop voor overhemden in Nederland en België. Persoonlijke service en 100 procent kwaliteit.