Overstappen naar gigasnel glasvezelinternet, nu met € 100 korting!

Aangeboden door: Coöperatie Sterk Midden-Drenthe

Wie de komende weken overstapt naar het snelle glasvezelinternet van Sterk Midden-Drenthe, krijgt een supersnelle internetverbinding en interactieve televisie met haarscherpe beelden. En de kosten? Die zijn vergelijkbaar met wat de meeste mensen gewend zijn te betalen voor hun internet, televisie en telefoon.

Alleen biedt glasvezel veel meer mogelijkheden en een ongekende internetsnelheid. Wie nu overstapt, krijgt een eenmalige korting van € 100.

Supersnelle glasvezel

Het supersnelle glasvezelnetwerk dat is aangelegd door coöperatie Sterk Midden-Drenthe is een enorme boost voor de regio. Eindelijk kan iedereen profiteren van snel internet. Ook in de buitengebieden, waar de mensen het moesten doen met een tergend trage verbinding.

Thuiswerken, videobellen en online onderwijs

Volgens Roel Seele van Sterk Midden-Drenthe zal het belang van een snelle internetverbinding alleen nog maar toenemen de komende jaren. “Toen we het tijdens de aanleg van het netwerk hadden over online vergaderen, videobellen en onderwijs op afstand, leek dat misschien toekomstmuziek. Maar door Corona hebben we allemaal gezien hoe belangrijk een snelle en stabiele internetverbinding is. Inloggen op het werk, vergaderen met collega’s en schoollessen via de computer. Geen toekomstmuziek, maar de dagelijkse realiteit. Ineens was de toekomst begonnen. Ook bij ons in Midden-Drenthe.”

Piepend en krakend internet

Bij veel gezinnen in Midden-Drenthe met een oude aansluiting werken sommige online diensten nu nog wel, maar de internetverbinding piept en kraakt. De hoogste tijd om over te stappen”, aldus Seele.

€ 100 korting

“Voor iedereen die nog geen glasvezel heeft, maar wel wil profiteren van snel internet, is er nu een mooie aanbieding. Wie overstapt naar glasvezel, krijgt een mooie korting van €100,-.”, vertelt Seele. “De korting is mogelijk gemaakt door onze coöperatie en de providers. Iedereen in Midden-Drenthe is al aangesloten op het netwerk, dus het overstappen is een fluitje van een cent”. 

Meer weten?
Op de website van Sterk Midden-Drenthe staat alle informatie over deze kortingsactie, de providers die actief zijn op het netwerk en de verschillende abonnementen waar mensen een keuze uit kunnen maken. Wie er niet uitkomt, kan tijdens kantooruren bellen met de coöperatie. Het nummer is 0593-760021.