Fraaie expositie Art-By-Me in Atelier P&P

Atelier P&P in Westerbork houdt tot 31 januari een expositie van kunstwerken in de maten 20 x 20 cm. De expositie kreeg de titel Art-By-Me.

Vijf jaar geleden nam Pauline Daum het initiatief voor een Facebook pagina waarop iedereen een foto van een zelfgemaakt kunstwerk kon plaatsen van 20 x 20 cm of een driedimensionaal werk van 20 x 20 x20 cm. Het aantal werken groeide langzaam maar gestaag. Er vielen deelnemers af en er kwamen er bij.

Inmiddels leven we in het jaar 2020. Het was de bedoeling van Daum en haar partner Peter van Zwol om de werken dit jaar op verschillende plaatsen te exposeren. Er is hard gewerkt aan de uitvoering van ideeën en plannen, maar Covid-19 gooide op het laatste moment roet in het eten.

Het is echter toch gelukt een aangepaste vorm te vinden om de werken te laten zien. De expositie is ingericht in het atelier aan de Hoogeveenseweg 1 achter de woonboerderij. De ruimte is bereikbaar via het pad achter de bakkerij van en naar de winkels.

Er doen 16 kunstenaars mee uit het hele land en daarbuiten. Er is een veelheid aan technieken te bewonderen: schilderijen, tekeningen, collages, 3-dimensionaal werk, gemengde technieken, fotografie, enzovoort. Het werk is ook te koop.

Een deel van het werk is vanaf buiten zichtbaar achter het raam van het atelier, daar kan de raamexpositie bewonderd worden. De werken worden van tijd tot tijd gewisseld, zodat regelmatig nieuw werk is te zien. Binnen kijken is echter ook mogelijk, op zaterdag van 12.00-17.00 uur is het atelier geopend.

Vanwege de coronamaatregelen zijn slechts vier bezoekers tegelijkertijd welkom, aanmelding vooraf is daarom noodzakelijk. Dat kan via de website en telefonisch: zwolpje.wix.com/abm2020 of bel Pauline Daum 06 12 644 552 of Peter van Zwol. 06 17 852 029.

De atelierhouders houden zich aan de coronaregels.