Foodmaster No5 maakt een vliegende start

Frans Mulder opende begin januari de deuren van de nieuwe Foodmaster No5 in Westerbork. Een reeds bekend snackpunt, met een plaatselijk karakter. Het is dan ook niet voor niets dat deze naam behouden blijft.

Frans Mulder: ‘Voor veel mensen uit de omgeving is deze plek al favoriet, daarom heb ik besloten No5 in de naam te behouden.’ Daarnaast is het herkenbaar want deze Foodmaster is gevestigd op Hoofdstraat 5. De vestiging is inmiddels voorzien van een opvallende en in het oog springende gevel. Maar ook de binnenkant is een bezoekje waard.

Frans staat te popelen om zijn gasten te ontvangen: ‘Mensen laten genieten van lekker eten vind ik fantastisch. Ik heb daarom besloten een aantal herkenbare producten in het assortiment te behouden zoals de, in Westerbork bekende, heerlijke pizza’s maar ook het Foodmaster assortiment met populaire fritesspecials te verenigen.’

De vertrouwde gezichten van het team staan klaar voor de gasten. In Westerbork worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Uiteraard gaat Mulder met Foodmaster No5 zijn steentje bijdragen aan het jaarlijkse activiteitenprogramma.

Frans Mulder: ‘Het eerste jaar zal ik mij volledig richten op de take-away functie.’ Na verloop van tijd wil hij ook mensen thuis voorzien van de heerlijke Foodmaster gerechten door deze ook te gaan bezorgen: ‘We gaan al wel de eerste stap zetten naar een online bestelplatform, hiermee kunnen we de rust in de vestiging behouden en dit is voor de klant ook een extra service. Zij hoeven dus niet meer te bellen of te wachten in de vestiging.’

Daarnaast gaat Foodmaster No5 zich specialiseren in heerlijke en mooi opgemaakte ijskoffies.