Pearle opticiens Beilen ondersteunt collega-ondernemers

Pearle opticiens Beilen ondersteunt de lokale ondernemers in Beilen. Alle klanten die een bril of een half jaar pakket contactlenzen kopen bij deze vestiging van Pearle ontvangen een waardebon van € 10,-. Dit bedrag is in zijn geheel te besteden bij de lokale ondernemers die sinds de lockdown gesloten zijn.

Gerard Wubs franchisenemer van het Pearle filiaal in Beilen: ‘Ik ben blij dat mijn winkels tot nu geopend mogen blijven, maar dat levert mij wel een dubbel gevoel op. Aan de ene kant ben ik dankbaar dat we ons werk mogen blijven doen om klanten een goede zicht oplossing te bieden. Aan de andere kant is het natuurlijk bizar dat collega ondernemers de zaak moeten sluiten. Met deze actie willen we de lokale collega’s een hart onder de riem steken. We willen ervoor zorgen dat de mensen in Beilen en omgeving na de lockdown hun aankopen in ons mooi vernieuwde centrum blijven doen of het online besteden bij de thuiswinkelbeilen.nl.

De volgende winkels en bedrijven in Beilen doen al mee: Kapsalon Alice, Combi Sport, Shoebox, Mijn Kraam, Paperhouse,10store Beilen, MAUDD, Schuurman Schoenen, Lovely Hair, Outside The Box, Frankly’s, Bertus Mode, Salon CareFull, Het Logboek.

Ondernemers, die nu de gesloten zijn en graag alsnog mee willen doen kunnen dat melden door te mailen naar: beilen@pearleopticien.nl of g.wubs@pearleopticien.nl