Een mooi afscheid van een betrokken werknemer

Hilly Stoer nam dinsdag op ludieke wijze afscheid van de bewoners en cliënten van Spectrum. Zij werd door bewoners en cliënten uitgebreid uitgezwaaid.

Hilly Stoer organiseerde in Spectrum activiteiten voor bewoners en cliënten en haalde onder andere de rangers van de dierenweide binnen met knuffelkippen en konijnen. Toen dat een jaar geleden vanwege corona niet meer mogelijk was, haalde Hilly de ezels naar Spectrum. De ezels zorgden voor wat vertier en gaven altijd weer aanleiding voor een praatje, afleiding, aaien, strelen en een verzetje. Hilly Stoer ging dinsdag met vervroegd pensioen. Vanwege corona kon het afscheid in het woonzorgcentrum niet samen gevierd worden. In plaats van alle bewoners en cliënten de hand te schudden, werd iets anders bedacht: Hilly uitzwaaien!

Om 11.00 uur reed dinsdag de ezelkar van de dierenweide voor de hoofdingang van Spectrum. Na wat korte woorden stapte Hilly op de ezelkar. Majesteitelijk zwaaiend reed Hilly aan alle ramen en balkons voorbij, waar bewoners en cliënten hartstochtelijk terugzwaaiden en haar op die manier bedankten voor haar betrokkenheid.