Bibliotheken houden online bijeenkomst voor werkzoekenden

De bibliotheek houdt dinsdag 23 maart om 13.00 uur de eerste Walk&Talk Online Sessie. Tijdens deze Walk&Talk is Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) gastspreker. Het thema van deze online bijeenkomst is ‘Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?’ De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom.

De ene baan is de andere niet. Tijdens deze Walk&Talk legt Debbie uit hoe iemand van A naar B komt op de arbeidsmarkt. Ze bespreekt praktische stappen waar iedereen meteen mee aan de slag kan.

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor een cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Samen gaat dat een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk Online sessies ontmoeten werkzoekenden elkaar en leren zij van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door de bibliotheken. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

De sessie duurt van 13.00 – 14.30 uur. Aanmelden kan tot en met 19 maart via: info@bibliotheekbeilen.nl. Op maandag 22 maart ontvangen de deelnemers de inloggegevens en de laatste praktische informatie over hun deelname. Er wordt gebruikgemaakt van Zoom, een account aanmaken hiervoor is niet nodig.