Nieuw in Midden-Drenthe: Wandelen met..... (Niels Maagd, Johan Götz en Aleida Dries)

Niels Maagd van Football Skills Drenthe (FSD) biedt een nieuwe activiteit aan: Wandelen met.... Dit initiatief wordt voor het eerst zaterdag 24 april opgepakt, de wandeling begint om 10.00 uur bij het gemeentehuis in Beilen. De eerste wandeling is samen met Johan Götz en Aleida Dries.

Sport en bewegen zijn buitengewoon belangrijk en Niels Maagd houdt zich daar al jaren mee bezig. In de uitoefening van zijn succesvolle voetbalschool FSD merkt hij dat in de gemeente Midden-Drenthe meer behoefte is aan activiteiten op dit gebied. Graag wil hij zich inzetten om iedereen in de gemeente in een veilige en gezonde omgeving te laten bewegen. Maagd wil samen werken aan een vitaal en verenigd Midden-Drenthe en gaat zich, naast het geven van voetbalclinics en –trainingen, ook richten op bewegen en gezondheid in het algemeen.

Deelname aan Wandelen met ….. is gratis, maar opgave van tevoren is nodig. Alleen op die manier kan gewaarborgd worden dat de wandeling binnen de coronamaatregelen georganiseerd kan worden. Aanmelden bij Niels Maagd via 06-24503316.

Advies: neem wat drinken mee voor onderweg.