Twee eigenwijze ondernemers starten in coronatijd Bistro Eijg&Wijs

Een horecaonderneming beginnen in coronatijd. Op zijn minst een opmerkelijk besluit. Ronald Benjamins en Saskia Zwolle, twee goede vrienden van elkaar, sloegen de handen ineen. Sinds 1 april zijn zij de nieuwe uitbaters van de horeca op vakantiecentrum Sonnevanck en openden de deuren van Bistro Eijg&Wijs.

Ronald en Saskia deden ervaring op als restaurant manager bij een groot vakantiepark in Drenthe. De vernieuwde en verrassend gezellige bistro is voor iedereen toegankelijk: ‘Geen culinair gedoe, maar gewoon lekker!’ De vakantieganger en toerist is niet de enige doelgroep, Ronald en Saskia hebben een gezellige en warme bistro gecreëerd waar ook de lokale buurt lekker kan vertoeven: ‘We bieden ontbijt, lunch en diner aan. Maar voor een lekker drankje op het terras zit je bij ons ook goed.’

Naast de bistro heeft het tweetal ook de snackbar overgenomen, hier zijn naast friet en snacks ook de echte Oostenrijkse Flammkuchen en ovenheerlijke pizza’s verkrijgbaar.

Alle weekenden, feestdagen en in de vakanties kunnen bezoekers versgebakken broodjes afhalen van 08:00 tot 10:00 uur en vanaf 11.30 uur opent de snackbar: ‘Vooralsnog zijn we tot 21.00 uur geopend, in het hoogseizoen doen we er een uurtje bij.’

Bistro Eijg&Wijs is het hele jaar geopend: ‘Voor het gemak zijn we ook aangesloten bij thuisbezorgd.nl, na online besteld te hebben komen we de bestelling bezorgen. Houd onze website goed in de gaten voor openingstijden, acties en activiteiten.’

Ronald Benjamins en Saskia Zwolle zijn gastvrij: ‘Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe inrichting van de bistro? Kom gerust langs om een blik te werpen en kennis te maken. In verband met covid-19 wel graag even een belletje van tevoren.’

www.bistroeijgenwijs.nl