Kerstpakketten: een traditie die je ook dit jaar echt niet mag overslaan

Aangeboden door: kerstpakkettenplaza

Nadat 2020 al een moeilijk jaar was voor veel bedrijven was het voor veel ondernemers in 2021 ook een niet al te fantastisch jaar. Uiteraard geldt bij talrijke bedrijven die het moeilijk hebben dat de coronapandemie daar schuld aan heeft.

Hierbij kan het gaan om rechtstreekse invloed van het snelle verspreiden van het virus, maar ook om de economische schade die de maatregelen van de overheid om virusverspreiding te beperken met zich meebrengen.

Deze situatie levert natuurlijk wat onzekerheden en ook vragen op. Zo vraag je je als ondernemer tijdens het najaar mogelijk af of je ook dit jaar weer de traditie omtrent kerstpakketten in stand gaat houden. We zouden hierbij willen aanraden om dit, als het even kan, toch wel te doen. Als je in deze onzekere tijden toch met een kerstpakket komt aanzetten, dan zullen je werknemers je dit zeker in dank afnemen. De loyaliteit van hun kant kan er zo alleen maar groter op worden en daar profiteer jij vervolgens weer van. Desnoods kies je voor een wat kleiner en goedkoper kerstpakket, iets dat bij grotere aanbieders als Kerstpakkettenplaza zeker mogelijk is. Het gebaar is namelijk uiteindelijk het belangrijkst.

Welke mogelijkheden heb je tegenwoordig zoal omtrent je kerstpakketten:

  • Wanneer het om kerstpakketten gaat heb je tegenwoordig meer mogelijkheden dan ooit. Hierbij volgt een bloemlezing van de opties die je heden ten dage hebt:
  • Traditionele kerstpakketten die bestaan uit een willekeurige verzameling van luxe etenswaren.
  • Een kerstpakket met een bepaald thema naar regio, land of continent. Hierbij zijn met name Italiaanse kerstpakketten erg in trek, al doen Belgische, Mexicaanse, oosterse en Nederlandse pakketten het ook zeer goed.
  • Een kerstpakket met producten die zijn gesorteerd op kleur. In dit pakket zitten dus producten die allemaal een verpakking hebben in een gelijke kleur.
  • Een drankpakket, bijvoorbeeld een bierpakket, een wijnpakket, een whiskeypakket of een champagnepakket.
  • Een door jou zelf samengesteld kerstpakket. Bij sommige aanbieders is dat namelijk mogelijk, al dien je dan wel grote aantallen pakketten af te nemen.

Een begeleidende brief voor je medewerkers? Laat ‘m insluiten

Veel ondernemers houden ervan om bij hun kerstpakketten een begeleidende brief te overhandigen. Deze brief zou nieuws vanuit de organisatie kunnen bevatten, maar kan natuurlijk ook gewoon een dankwoord zijn voor de getoonde inzet in het afgelopen jaar. Het liefst hebben zij dat de ontvangers - de werknemers dus - deze brief pas thuis bij het openmaken van het pakket lezen. Welnu, er zijn aanbieders van kerstpakketten die als extra service bieden om deze brief aan het pakket toe te voegen. Wil je daarvan gebruikmaken? Zoek dan een aanbieder die deze dienst biedt en lever de tekst voor in de brief ruim op tijd aan.