Online pokerronde voor het open Nederlands kampioenschap. Inwoners uit Midden-Drenthe kunnen meedoen

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op 15 januari een online voorronde voor de inwoners van Beilen en omgeving. Verspreid over het land worden in totaal 200 online en 100 live voorrondes gespeeld met als ultiem doel het bereiken van de landelijke finale.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Beilen 21/22’ die gepaard gaat met een mooie trofee. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de finale van het ONK Poker. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en krijgt ook nog een bepaald percentage de kans door te breken via de kwartfinales.

Live

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker worden in de zomer van 2022 live gespeeld aan echte pokertafels. De winnaar van de finale wordt gekroond tot ‘Pokerkampioen van Nederland 21/22’ en laat daarmee naar verwachting ruim 40.000 deelnemers achter zich. 

Iedereen die mee wil doen kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. “Met name voor beginnende spelers zijn de online voorrondes de meest laagdrempelige manier om kennis te maken met het spel en met andere pokerspelers”.

De online voorronde van Beilen begint om 19:30 uur.