Dutch Open voor 2e jaar bij Pitch&Putt Golf Orvelte

Orvelte - Het was even onduidelijk waar de zevende editie van het Dutch Open in 2014 zou worden gehouden. Maar nu het is definitief. Na het succes in 2013, organiseren Pitch&Putt Golf Orvelte en Brasserie ‘t Flinthoes dit jaar wederom het Dutch Open.

Op 22, 23 en 24 augustus strijken in Orvelte nationale en internationale topspelers neer om een gooi te doen naar de titel.

Nationale en internationale topspelers
Het Dutch Open is één van grootste internationale Pitch&Putt Golftoernooien. Aan het toernooi zullen zo’n 100 nationale en internationale topspelers uit 10 verschillende landen strijden om de toernooizege. Na een spannende finale werd de laatste editie gewonnen door Ray Murphy. De Ier heeft inmiddels al drie Dutch Opens op zijn naam staan. Tot op heden is de Drent Rolf Kwant de enige Nederlander die het toernooi in 2010 op zijn naam wist te schrijven.
                         
Over Pitch&Putt Golf Orvelte & Landal Orvelte
De Pitch&Putt Golfbaan op Landal Orveltermarke is een mooi gelegen en ruim opgezette baan in topconditie. Ze beschikt over diverse hindernissen, zoals hoogteverschillen, waterpartijen en meerdere bunkers. Met een uitdagende baan en een sterk spelersveld dienen de deelnemers in goede vorm te zijn om kans te maken op de overwinning. Landal Orveltermarke biedt naast luxe vrijstaande verblijfsaccommodaties van 4- tot 24-personen, een restaurant met terras, parkshop, receptie, overdekt zwembad en diverse buiten en binnen speelgelegenheden.