Tennisclub Smalhorst houdt open dag

Beilen - TC Smalhorst uit Beilen houdt zaterdag 28 maart een open dag. Die dag worden door de organisatie tal van activiteiten aangeboden, voor jong en oud.

TC Smalhorst heeft onlangs de vernieuwde website gelanceerd: www.smalhorst.nl . Op de jaarvergadering werd een nieuw logo gepresenteerd met frisse kleuren, de clubkleding met het logo en werd aangekondigd dat in juni begonnen wordt met de vervanging van de tennisbanen.

Tijdens de open dag is iedereen vanaf 12.00 uur welkom, er staan hapjes en drankjes klaar en tal van activiteiten zijn georganiseerd.  Trainer Marten Tuller geeft van 13.00 uur tot 14.00 uur een tennisclinic voor de jonge jeugd (t/m 10 jaar), voor de oudere jeugd (11 t/m 17 jaar) van 14.00 uur tot 15.00 uur en vanaf 15.00 uur kunnen de senioren een clinic volgen. Deelname is gratis en voor de rackets en ballen wordt gezorgd.

Voor de jeugd van de tennisvereniging begint om 11.00 uur een openingstoernooi op het tennispark aan de Sportlaan. Jeugd, die wel kan tennissen maar geen lid is mag meedoen. Opgave vooraf is niet nodig.