Veel noviteiten op Landal Orveltermarke

Witteveen - Zelf schapen drijven, volop familievermaak langs het Vernuverpad of in en om het natuurbad met natuurgezuiverd water. Of gewoon toeschouwer zijn bij het EK Ballonvaren voor Vrouwen of de EK Pitch & Putt.

Met veel activiteiten en vernieuwde bungalows is Landal Orveltermarke klaar voor de zomer.
Uniek in Nederland en nieuw op Landal Orveltermarke: een natuurbad met een oppervlakte van 250m2 en gevuld met natuurgezuiverd water. Er worden geen chemicaliën gebruikt in het bad. Voor de kleinere bezoekers is er een speciaal ondiep gedeelte en op de ligweide naast het natuurbad ben je beschut tegen de wind. 
Bijzonder is ook het Vernuverpad ofwel een natuurlijk vermaakpad. Lopen onder een wilgentunnel of over een vlonderpad, balanceren op boomstammen en klauteren op stapstenen. Onderweg ontdek je de kikkers, salamanders, kikkervisjes, vlinders en kevers.
Ook op het gebied van activiteiten is er deze zomer veel te doen. Zo zijn wekelijks de schapen van Europees Kampioene schapen drijven Wiet van Dongen te gast op het park en kunnen gasten leren een kudde te drijven. Daarnaast kunnen onze gasten elke week een boerderij bezoeken in Witteveen en omgeving, de boer verzorgt zelf een rondleiding. Van 21 t/m 23 augustus is de EK Pitch & Putt, nadat het park al twee jaar gastheer was van de NK. Verder is van 14 tot 19 september het eerste EK Ballonvaren voor vrouwen op Landal Orveltermarke.