Van de notaris
Door Ellen van Pelt

Geniet van de zomervakantie!

Zo langzamerhand duiken we met z'n allen de zomerperiode weer in. Een aantal medewerkers pakt hun koffers alweer uit en zij zijn de komende periode weer volop aanwezig.

Andere collega's zijn druk bezig om hun dossiers af te ronden en/of goed over te dragen aan de achterblijvers. Ik ben zelf net terug en weer vol aan de bak. Het vroeg met vakantie gaan, maakt dat als je weer terug keert je direct in een rijdende trein stapt. Het is druk op kantoor. De woningmarkt is volop in beweging en daarnaast rolt de familiepraktijk, zoals testamenten, samenlevingscontracten, verklaringen van erfrecht gewoon door.

Iedereen die mij volgt weet dat ik in het verleden Bouwe Krijgsheld als compagnon had. Na zijn pensionering was het dus zoeken over hoe ik mijn waarneming moest gaan regelen. Mijn huidige kandidaat Simone Cone is nog in opleiding en mag nog niet waarnemen. Ik heb de oplossing gevonden in de persoon van Richard Grievink. Richard had een eigen kantoor in Zuidoost-Drenthe en heeft verleden jaar ervoor gekozen om zijn eigen kantoor van de hand te doen en diverse collega's, zoals ik, in bepaalde periodes te ondersteunen. Tijdens mijn vakantieperiode heeft hij waargenomen. Dat is ons beiden zo goed bevallen dat wanneer ik de komende periode nog een keer een dagje wil gaan fietsen, hardlopen of gewoon vrij wil zijn, Richard mijn afspraken zal overnemen.

Uw zaken zijn bij hem ook in goede handen en zijn waarneming geeft mij ook een echt vakantiegevoel die ik iedereen van harte gun.

Ik wens iedereen een heerlijke vakantie toe! Kom, net als ik, uitgerust en goed weer terug om daarna weer heerlijk aan de slag te kunnen.