Dierenartsenpraktijk Beilen steunt Pink Ribbon met verkoop roze touwen

Beilen - Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker. Dierenartsenpraktijk (DAP) Beilen wil graag geld inzamelen voor Pink Ribbon, de organisatie die onderzoek naar borstkanker ondersteunt. Dit doet DAP met de verkoop van roze verlostouwen.

'Als dierenartsen werkzaam in de rundveehouderij, gaan wij een bijdrage leveren aan de onderzoeken naar borstkanker. Door koeien gezond te houden is het mogelijk om elke dag melk te produceren. Gezonde koeien betekent gezonde uiers. Gezonde uiers betekent een gezonde zuivel met waardevolle eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Hier zijn wij trots op! En daarom willen wij stilstaan bij het feit, dat het niet altijd vanzelfsprekend is, om gezonde borsten te hebben', zo verklaart Dierenartstenpraktijk.

Het idee is om bij het verlossen van een koe, ook een stap richting behandeling/genezing van borstkanker te maken. Dit is de aanzet geweest voor de 'roze verlostouwen'. 'Soms heeft een koe die aan het bevallen is, hulp nodig van de veehouder of de dierenarts. De verlostouwen worden dan aan de pootjes van het kalf bevestigd en hiermee kan er meer ondersteuning worden gegeven tijdens het geboorteproces. Na de bevalling geeft de koe weer volop melk uit gezonde uiers! Zo kan er een relatie worden gelegd tussen gezonde kalveren, gezonde uiers en gezonde melk.'

Dierenartsenpraktijk Beilen roept iedereen op om de roze verlostouwen (één meter lang) te bestellen om zo het goede doel te steunen. De verlostouwen zijn te bestellen via DAP Beilen en kunnen door heel Nederland verstuurd worden. De complete marge wordt geschonken aan Pink Ribbon.

 

 

 

 

                                                                                                                        

Lengte :                    100 centimeter

Kleur:                                    roze

Aankoopprijs :          €14,95 (incl. gratis verzending)

 

Ja,  ik steun Pink Ribbon en koop een paar roze verlostouwen.

 

Wilt u meedoen met onze actie? Gelieve het bedrag over maken op:

NL54RABO 0306 5540 03 t.n.v. Dierenartsenpraktijk Beilen

 

Graag uw naam en adres duidelijk vermelden bij de betaling, dan kunnen wij u uw bestelling toesturen.