Autoservice Tiemco Maat gaat samenwerken met Fleddérus Auto’s

Beilen - Autoservice Tiemco Maat is per 1 april een samenwerkingsverband aan gegaan met het onlangs opgerichte bedrijf Fleddérus Auto’s. Drie jaar geleden heeft Gert Sanders, van Auto Sanders aan de Bellweg 1 te Beilen, Tiemco Maat de kans geboden om voor zichzelf te beginnen in zijn voormalige werkplaats.

Tiemco heeft deze kans met beide handen aangenomen en zo is Autoservice Tiemco Maat ontstaan. Tiemco Maat heeft ruim 30 jaar ervaring in de autobranche en is voornamelijk werkzaam geweest in Beilen, dus om voor zichzelf te beginnen in Beilen was een mooie kans voor hem. Door zijn jarenlange ervaring heeft Tiemco zich kunnen specialiseren in alle automerken, waardoor iedereen van harte welkom is bij hem.

Occasions

Steeds meer klanten gingen hem vragen of hij ook een gebruikte auto voor hen kon regelen, waardoor Tiemco zich ook ging bezig houden met de in- en verkoop van occasions. Anderhalf jaar geleden bood Gert Sanders hem de kans om ook een deel van de showroom van hem over te nemen en ook deze kans heeft Tiemco met beide handen aangenomen. Hierdoor kwam de ontwikkeling van Autoservice Tiemco Maat nog meer in een stroomversnelling terecht en kreeg Tiemco het langzamerhand te druk.

Service

Om toch de kwaliteit, service en aandacht naar zijn klanten te kunnen waarborgen, huurt Tiemco soms een oud-collega in als monteur waar Tiemco het volste vertrouwen in heeft.
Onlangs raakte Tiemco in gesprek met Johan Fleddérus, die graag na 15 jaar werkzaam geweest te zijn als receptiemedewerker bij Autobedrijf Koops Renault (het huidige Terwolde) in Assen weer zijn eigen bedrijf op wilde gaan starten. Johan heeft voor zijn werkzaamheden voor Koops/ Terwolde een eigen bedrijf gehad in inkoop en verkoop van gebruikte auto’s en dat wilde hij graag weer voort gaan zetten.
Zo is toen het plan ontstaan dat Johan Fleddérus de showroom over zou gaan nemen onder de naam Fleddérus Auto’s, waardoor het nu een mooi totaalplaatje is geworden.

Bellweg

Zowel Autoservice Tiemco Maat als Fleddérus Auto’s hebben kwaliteit, service en aandacht hoog in het vaandel staan. U kunt nu aan de Bellweg 1 te Beilen terecht voor onderhoud, reparatie, APK en occasions van alle automerken. Zowel Tiemco Maat van Autoservice Tiemco Maat, als Johan Fleddérus van Fleddérus Auto’s staan graag voor u klaar.
Wilt u meer weten over beide bedrijven, kom dan langs op de Bellweg 1 te Beilen of bezoek de websites.
Autoservice Tiemco Maat kunt u vinden onder: www.autoservicetiemcomaat.nl en Fleddérus Auto’s kunt u vinden onder: www.fledderusautos.nl

Opening

Om deze samenwerking met u te vieren is er een feestelijke opening op:
vrijdag 13 april van 16.00 uur tot 21.00 uur
en op zaterdag 14 april van 13.00 uur tot 17.00 uur.