Workshopmarkt PAUW! in de Voorhof

Westerbork – In De Voorhof, te Westerbork, is vrijdag 20 april de Workshopmarkt PAUW!, van 19.00 tot 21.00 uur. Een avond bedoeld voor alle vrijwilligersgroepen in Midden-Drenthe die activiteiten organiseren in hun eigen dorp.

Vanaf 2018 zijn drie voormalige workshop projecten samengevoegd tot: PAUW!. Deze projecten werkten met een kunstklapper en stonden bekend als: 1. Kunst in de Club, 2. Art2Start en 3. Deurdoen met Kunst.

PAUW! is een project van Welzijnswerk Midden-Drenthe en biedt een divers workshopaanbod in samenwerking met lokale workshopgevers/kunstenaars, op het gebied van kunst en cultuur. Het doel is inwoners kennis te laten maken met kunst en cultuur op een laagdrempelige manier in het eigen dorp.

De workshopmarkt is bedoeld om iedereen (opnieuw) kennis te laten maken met de betrokken workshopgevers en hun aanbod. Door middel van mini-workshops kun je ervaren wat de mogelijkheden zijn. 

Het bezoeken van de workshopmarkt is op uitnodiging. Mocht u deze niet hebben ontvangen maar wel graag een bezoek willen brengen, bent u welkom.

Neem dan wel even contact op met Ilse Koekoek (i.koekoek@welzijnswerkmd.nl).