Heren van Fit turnen allen podium

Beilen - Voor een viertal FIT heren stond de zaterdag in het teken van de Noord-Oost finale in Putten. Namens FIT hadden Bram Snelten, Ruben Slager, Lars Gorter en Koen Vree Egberts zich geplaatst. Het werd een mooie 100 % score met alle heren op het podium.

Bram Snelten en Ruben Slager waren als eerste aan de beurt. Bram, uitkomend op niveau 10, turnde een keurige wedstrijd. Tot aan 5 toestellen stond Bram nog vierde, maar met een nette oefening op vloer, turnde Bram naar brons.

Ruben komt uit op niveau 9. Ruben turnde een keurige strakke wedstrijd, waarbij hij uiteindelijk na de zes toestellen als derde eindigde.

Lars Gorter en Koen Vree Egberts komen uit op niveau 8. Lars en Koen strijden al een aantal jaren tegen elkaar en weten elkaar steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Deze wedstrijd kwam Koen als beste van de twee uit de wedstrijd. Na zes toestellen kreeg Koen een zilveren medaille en nam Lars genoegen met brons.

Ruben gaat zich nu voorbereiden op de landelijke finale op 26 mei in Leek. Tevens gaan de geplaatste turners zich voorbereiden op de toestelfinales, op 17 juni in Lemmer.