Zorgcentrale Noord bestaat 25 jaar

Beilen - Zorgcentrale Noord (ZCN), specialist in zorg op afstand, bestond gisteren 25 jaar. Om medewerkers en klanten te bedanken voor hun vertrouwen in ZCN worden er verschillende jubileumactiviteiten georganiseerd.

Met bereikbaarheidsdiensten, triage-diensten, een meldbank voor mobiele alarmering en andere oplossingen op het gebied van veiligheid en zorg, levert ZCN vanuit Beilen 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg op afstand. Centralisten zijn ervaren en betrokken verpleegkundigen. Zij maken gebruik van geavanceerde technieken voor de ondersteuning van verschillende cliënten met uiteenlopende zorgbehoeften

Gezonder ouder worden

Samen met haar zorgpartners binnen de Espria-groep werkt ZCN aan het versterken van de weerbaarheid en zelfredzaamheid van mensen. Technologische- en sociale innovaties maken andere vormen van zorg mogelijk, zodat we nu en in de toekomst slimmer leven en gezonder oud worden. De laatste twee jaar heeft ZCN een grote efficiencyslag gemaakt, inspelend op ontwikkelingen in de zorg en techniek. Zo is ZCN toekomstbesteding om ook de volgende 25 jaar voor haar relaties de aangewezen partner te zijn in zorg en veiligheid op afstand.