Derde Open Dag bij Golfclub Martensplek

Tiendeveen - Golfclub Martensplek houdt zaterdag 9 juni haar derde Open Dag. De bezoekers zijn vanaf 13.30 uur welkom.

Men wordt ontvangen door het PR-team, de golfleraar en twee golfcoaches van de Golfclub. bezoekers krijgen informatie over golf, de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Daarna gaat men met de golfleraar en golfcoach naar de drivingrange en oefenbaan waar men in de gelegenheid wordt gesteld zelf een balletje te slaan en te putten.

9 holes Par 3

Wie al enige slagvaardigheid heeft opgedaan bij een voorgaande golfgelegenheid, krijgt de mogelijkheid een ronde van 9 holes op de Par 3-baan te spelen met een mentor. Belangstellenden kunnen hiervoor contact met Martensplek opnemen zodat een mentor kan worden toegewezen.

Tijdens een ronde golf van 18 holes is men gemiddeld 4 tot 5 uur buiten waarin men in een vlotte pas tussen de zeven en acht kilometer aflegt. Een bijkomend voordeel is dat de sport tot op hoge leeftijd beoefend kan worden.

Gezelligheid

Een nieuw lid zal zich op Martensplek snel thuis voelen. Het is een gezellige club waar men op een professionele wijze met de golfsport en in het bijzonder met de leden omgaat. Voor meer informatie: www.martensplek.nl of 0528-331558

Er volgen nog vier open dagen: zaterdag 7 juli, 4 augustus,15 september en 13 oktober.