Beken kleur en doe mee aan de workshop

Westerbork - Zou jij graag ‘de gebruiksaanwijzing’ van je collega, partner, vriend/vriendin willen leren kennen En weet je van jezelf waarom jij doet zoals je doet? Dan is de de workshop ‘Kleur bekennen’ misschien wat. De workshop is dinsdagavond 19 juni van 19.00 tot 21.30 uur in brasserie Diggels.

Het is een laagdrempelige interactieve soms hilarische workshop die gaat over gedrag en communicatie stijlen. De workshop is een eerste kennismaking met de DISC methode met vier persoonlijke stijlen en hun eigen kleur. Deze erkende methode is gebaseerd op het baanbrekende werk van de Zwitserse psycholoog Carl Gustav Jung.

In een programma van circa 2,5 uur wordt op een treffende en toegankelijke manier inzicht gegeven in jouw eigen persoonlijke voorkeuren in gedrag en die van je omgeving. Met de hierdoor verkregen inzichten kun je elkaar beter begrijpen en leer je makkelijker op elkaar af te stemmen.

Met de opbrengst van de avond wordt de New York marathon van Renate van Dop ten bate van het Beatrix Kinderziekenhuis ondersteund. Kosten: € 10,00. Aanmelden: info@skillztrainingen.nl of Astrid Dijk 06-46200336 (www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl/actie/renate-van-dop)