Nieuwe generatie scootmobiel te zien en te proberen op TT Circuit Assen

Assen – De nieuwe generatie scootmobiel, de Scoozy, is op 23 augustus te zien én te proberen tijdens een demonstratie-dag op het TT Circuit in Assen.

Klanten en belangstellenden kunnen dan een proefrit maken. Dit vindt plaats aan de vooravond van de lancering van deze nieuwste scootmobiel en is een mogelijkheid om het allernieuwste ontwerp te zien en ervaren.

De Scoozy is deze zomer op een aantal locaties door Nederland te vinden, zodat mensen kennis kunnen maken met dit nieuwe vervoersmiddel. Niet alleen het uiterlijk is totaal anders dan bij de gangbare scootmobiel, ook de binnenkant van Scoozy is ingericht met state-of-the-art technologie uit de auto-industrie. Deze slimme technologie geeft Scoozy de mogelijkheid om bijvoorbeeld op afstand te zien of alle onderdelen van Scoozy optimaal werken en kan worden uitgelezen wanneer de accu aan vervanging toe is, nog voordat hij ermee ophoudt.

TT Circuit

De eerste serie Scoozy’s wordt in de zomer van dit jaar geproduceerd in Emmen. Wie meer informatie wil en/of zich wil opgeven voor een proefrit op het TT Circuit op 23 augustus, kan dit doen van de website: https://www.scoozy.nl/events.