Wildlands start met zomervoorstellingen

Emmen - Wildlands is gestart met zomervoorstellingen. Elke dag staan er leuke optredens voor kinderen vanaf twee jaar op het programma.

Deze zomerprogrammering van het park duurt tot en met 24 augustus. De kindervoorstellingen zijn te zien in het Dagblad van het Noorden-zaal en de kleine foyer is deze maand omgetoverd tot een speeltuin, zodat de kleintjes zich tijdens het wachten niet hoeven te vervelen. Elke dag start er een voorstelling om 12.00 uur, om 14.00 uur en om 16.00 uur. Er zijn drie verschillende theaterstukken:

'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' van Meneer Monster is een hilarische slapstickvoorstelling voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. Deze voorstelling staat later dit jaar ook in de langere, oorspronkelijke versie in het Atlas Theater.

Ontroerend muziektheaterstuk

‘Daar komen die dieren’ van Ageeth de Haan is een prachtig en soms ontroerend muziektheaterstuk, met beelden die bij de liedjes passen. Theatergroep Samba Salad speelt het stuk ‘In het wild’ met energiek dans- en theaterspel, betoverende wereldse muziek en aanstekelijke liedjes waarop iedereen kan meezingen en bewegen als dieren in het wild. 

Zowel het stuk van Ageeth de Haan als het stuk van Samba Salad zijn in samenwerking met de Bamboeclub van het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen.

Kijk voor het speelschema van de verschillende voorstellingen op www.wildlands.nl