FIT Boys begroet twee nieuwe sponsors

Beilen - De sponsorcommissie van cvv FIT Boys uit Beilen is trots op maar liefst twee nieuwe sponsors: Machinefabriek Van der Velde & Boerhof en TGH Van Triest.

Machinefabriek Van der Velde & Boerhof heeft al meer dan 25 jaar ervaring met mechanische bewerkingen. Hun geavanceerde machinepark is volledig up-to-date en kan vele materiaalsoorten verwerken. Met die machines maken hun ervaren en gekwalificeerde medewerkers hoogwaardige fijnmechanische producten. Hoge kwaliteitseisen en leverbetrouwbaarheid vinden ze ontzettend belangrijk. Om daaraan te kunnen blijven voldoen investeren ze voortdurend in nieuwe machines zoals bijvoorbeeld CNC draai- en freesbanken.

Verlenging

En sinds enkele jaren is Machinefabriek Van der Velde & Boerhof trotse sponsor van FIT Boys 2. En dit beviel zo goed, dat de FIT Boys Sponsorcommissie en Fedde Boerhof van de machinefabriek verlenging overeen kwamen. Vandaag werd het nieuwe contract getekend en FIT Boys is daarmee heel erg blij.

Bordsponsor

Ook nieuw is bordsponsor TGH Van Triest. TGH van Triest is een succesvolle en snelgroeiende technische groothandel in elektrotechnische materialen. Als vooruitstrevende onderneming met uitstekende kennis van de markt leveren zij aan installateurs, industrie en zelfinstallerende bedrijven met een breed pakket A-merken in Elektrotechniek, Telematica, Beveiliging en Lichttechniek. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten richten zij zich op totaaloplossingen.

Met TGH kwam de FIT Boys sponsorcommissie ook tot overeenstemming over bordsponsoring langs het hoofdveld. Ook hier werd het contact vandaag ondertekend en ook daar is FIT Boys heel erg blij mee.