Game-event ‘The Reality’ komt er weer aan in de Expo Assen

Assen - Van 21 tot en met 23 september zal de Expo Assen, voorheen TT hall, zich weer vullen met ruim 1000 computergamers en bezoekers voor The Reality: een weekend vol gamen, ontmoetingen en (ont)spannende activiteiten.

The Reality heeft dit jaar als thema Prison Break. De hal wordt naar het thema aangekleed, de activiteiten die plaatsvinden staan in teken van het thema en we zorgen ervoor dat de bezoekers een èchte prison-break ervaring kunnen meemaken.

De deuren van het evenement openen op vrijdagmiddag en sluiten pas weer op zondagmiddag. Met ruim 110 vrijwilligers wordt er gezorgd voor een onvergetelijk weekend voor de deelnemers en bezoekers!

Voor de competitiespelers worden wedstrijden georganiseerd, waaronder Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Heartstone, Starcraft en Overwatch. De prijzenpot die verdeelt word onder de winnaars van deze competities is wederom enorm, daarnaast zullen er ook hardware prijzen geleverd worden door partners en sponsoren.

Naast de activiteiten voor weekendbezoekers die dag en nacht doorgaan is het voor dagbezoekers een dag om niet te missen! Volg live de wedstrijden die gespeeld worden, speel zelf de nieuwste games op onder andere Nintendo Switch consoles, bezoek de stand van de digitale recherche van de politie, neem plaats in de Retro Relaxarea om even lekker te ontspannen of neem een hapje en drankje op het horecaplein: er is genoeg te beleven!

Houd de website http://www.thereality.nlin de gaten voor de laatste updates en haal je tickets via www.thereality.nl! Weekendtickets om mee te doen aan de LAN zijn maar beperkt beschikbaar.