Mooie handbalstrijd om de Midden-Drenthe Cup

Westerbork - Na een eerste geslaagde handbaldag in 2017 komt er deze maand een vervolg van de Midden-Drenthe Cup. Kom zondag 23 september vanaf 9:00 uur tot ongeveer 17:30 uur kijken naar handbal in Midden-Drenthe in de Börkerkoel in Westerbork.

De gemeente Midden-Drenthe heeft 3 handbalverenigingen binnen de grenzen, handbalvereniging SVWW uit Westerbork en Wijster, handbalvereniging Beilen uit Beilen en omnivereniging SVHoogersmilde met een handbalafdeling uit Hoogersmilde. Deze 3 handbalverenigingen streden vorig jaar in Beilen in 3 leeftijdscategorieën tegen elkaar om de gemeente Midden-Drenthe Cup.

In totaal 9 wedstrijden bekeek het publiek verleden jaar, waar de vonken van afspatten in positieve vorm. Mooie wedstrijden, bij tijd en wijle bij zowel de jeugd als senioren mooie (individuele) acties en snel spel met veel doelpunten. Alles wat de handbalsport kan laten zien was aanwezig, onder toeziend oog van goede scheidsrechters.

Met deze positieve gedachte wordt zondag 23 september de tweede editie gehouden van deze mooie handbalstrijd om de Midden-Drenthe Cup in sporthal de Börkerkoel in Westerbork, Oude Beilerweg 27.