Kunstenaars uit Midden-Drenthe tonen werk met als thema Identitijd

Midden-Drenthe - Drie exposanten uit de gemeente Midden-Drenthe doen mee aan een expositie in de oude Melkfabriek in Kolderveen. Daar exposeren tot en met 14 oktober de masterclassdeelnemers van het Drentse en Overijsselse beeldende kunstproject Identitijd.

De twintig kunstenaars laten het werk zien dat ze hebben gemaakt tussen april en september van dit jaar onder begeleiding van professionele kunstenaars. Het resultaat is een tentoonstelling met foto’s, tekeningen, grafisch werk, schilderijen, conceptueel en ruimtelijk werk en installaties die speciaal voor de expositielocatie zijn gemaakt.

Er is werk te zien van Egbert Jan Brink (Zuidlaren), Laura van Gaans (Havelte), Harma Heun (Assen), Marijke van der Meij (Orvelte), Annemarie Joosten (Wapse), Henja Kerkhof (Nieuw-Balinge), Hendrik Klunder (Meppel), Maja Moorman (Exloo), Ria Penthum (Assen) en Rien Broekhuijsen (Mantinge).

De expositie is te zien tot en met 14 oktober van donderdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur.

Bekendmaking van de winnaars Juryprijs en Publieksprijs vindt plaats op zondag 14 oktober om 16.00 uur. Adres KiK: Kolderveen 26/26a, 7948 NJ Nijeveen