Laminaat uut Drenthe opent de deuren

Smilde - Jurgen Snijder stapt in de voetsporen van zijn vader Jeroen die sinds jaar en dag houten vloeren verkoopt onder de naam Snijder Parket. De achttienjarige student commerciële economie begint met ‘Laminaat uut Drenthe’. Zijn zaak met de ruime showroom rijd je niet zomaar voorbij, want deze is direct gelegen aan de Rijksweg 42 bij de afslag naar Appelscha.

 

Een prima zichtlocatie met een assortiment aan laminaat waar je ‘u’ tegen zegt. Jurgen is in feite al begonnen via de website www.laminaatuutdrenthe.nl. Jurgen glunderend: ‘De eerste partijen laminaat heb ik al verkocht.’ Ook op Facebook is zijn zaak te vinden.

Scherp geprijsd

Daar zal het zeker niet bij blijven, want het aanbod van ‘Laminaat uut Drenthe’ is groot, scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Het is kijken, kopen en meenemen: ‘Ik denk dat ik de grootste voorraad aan laminaat in het Noorden heb en voor elke portemonnee en met extra hoge kortingen. Er zijn verschillende merken van budgetlaminaat van een paar euro tot toplaminaat van 14 mm dik. Verder heb ik veel keus in watervast laminaat voor bijvoorbeeld badkamers en natuurlijk ook ondervloeren en foliesoorten.’

Jonge ondernemer

Jurgen is er min of meer mee opgegroeid en is waarschijnlijk een van de jongste ondernemers in Drenthe: ‘Ik heb het allemaal geleerd van mijn vader. Die zit dertig jaar in het vak en het leek me ook wel wat om er in verder te gaan. Ik ga de zaak zelf runnen met enige steun van mijn vader en heb er erg veel zin in.’

De officiële opening was even uitgesteld vanwege de wegwerkzaamheden, maar vrijdag is het om 10.00 uur zover.

De openingstijden zijn donderdag/vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (laminnaatuutdrenthe.nl)