Maaltijden doen het goed bij Keurslager Grashuis

Beilen - Keurslager Grashuis, al drie jaar een vertrouwd adres in de Molenpassage in Beilen, heeft in de loop der tijd (in totaal zeven jaar in Beilen) veel klanten aan zich weten te binden dankzij het grote assortiment, vakkundig personeel en de kwaliteit.

Dat laatste is altijd het uitgangspunt geweest van slager Derk Grashuis: ‘Maar de vraag is wel wat veranderd. We gaan steeds meer toe naar kant en klare maaltijden en die hebben we dan ook steeds meer in de koelvitrine liggen. We maken ze elke dag met dagverse ingrediënten en dat proef je. We gebruiken ook geen toevoegingen. Voor een tientje heb je een verse, volledige en volwaardige maaltijd voor twee personen. Je merkt dat mensen snel iets goeds op tafel willen, want het loopt goed.’

Verenigingen en feesten

Ook mensen en verenigingen die partijen en barbecues organiseren weten Grashuis steeds vaker te vinden. Een andere verandering, dat mensen minder vlees gaan eten, is bij Grashuis niet merkbaar: ‘Die trend bespeur ik in ieder geval niet. Wel dat er vraag is naar meerdere soorten vlees. Ons vlees is van topkwaliteit, zoals het Boeuf d’Or rundvlees. Dat hebben we al vanaf het begin en komt van een gesloten keten van contractboeren die voor een grossier werken. Dan weet je altijd wat je krijgt. De runderen zijn op natuurlijke wijze grootgebracht in Nederland met hoogwaardig voedsel en met constante aandacht voor dier en welzijn.’

Bakker Scheper

De combinatie met Bakker Scheper in dezelfde winkelruimte bevalt Derk prima: ‘Dat is een goede keus geweest en nog. We vullen elkaar goed aan.’