Jumbo Pepping krijgt nieuw jasje en sluit tijdelijk haar deuren

Smilde - De Jumbo winkel in Smilde wordt uitgebreid en krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De winkel sluit op zaterdag 13 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 31 oktober kunnen inwoners van Smilde en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. 

 Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening op 31 oktober om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen op woensdag een ambachtelijke appeltaart en een waardebon ter waarde van 2,50 euro.
Ondernemer Dries Pepping: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving te verwelkomen. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.250 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Voor liefhebbers bereiden Jumbo medewerkers verse pizza om thuis af te bakken. Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals verse maaltijden, groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.
Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook doet een nieuw assortiment zijn intrede waar klanten een ruime keus hebben uit vers belegde broodjes en sapjes voor een snelle consumptie tussendoor of onderweg. Klanten die trek hebben in een kopje koffie kunnen terecht bij een gezellige koffietafel.

Nieuw: thuisbezorgen

Ook bezorgt de Jumbo winkel in Smilde boodschappen thuis. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo Apps voor smartphone en tablet bestellen, kunnen daarbij kiezen tussen het afhalen bij het Pick up point of het thuis laten bezorgen door de Jumbo medewerkers. Wanneer klanten voor thuisbezorgen kiezen, hebben zij de keuze uit drie tijdvakken van drie uur: in de ochtend, middag of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waarnaar hun voorkeur uitgaat.
 
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel. “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”