Golfclub Martensplek houdt laatste open dag

Tiendeveen - Golfclub Martensplek houdt zaterdag 13 oktober de laatste open dag van dit seizoen. De open dag start om 13.30 uur. De gasten wordt ontvangen door het pr-team en de golfcoaches van de golfclub.

Er wordt informatie gegeven over golf, de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Daarna wordt met de golfcoaches naar de drivingrange en oefenbaan gegaan, waar iedereen in de gelegenheid wordt gesteld zelf een balletje te slaan en te putten. Op de baan wordt door de golfcoaches op hole 1 en 2 een korte golfdemonstratie gegeven. Hierdoor krijgt men meteen een realistische indruk van het golfspel en tegelijk ziet men de unieke aansluiting van de golfbaan op de omliggende natuur. Na de oefeningen is er gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen onder het genot van een drankje. Ook is er een informatiepakket beschikbaar.

Slagvaardigheid

Wie al enige slagvaardigheid heeft opgedaan bij een voorgaande golfgelegenheid, heeft de mogelijkheid een ronde van 9 holes op de par 3-baan te spelen met een mentor. Men kan hiervoor contact met Martensplek opnemen zodat een mentor kan worden toegewezen.

Ook kan een introductiecursus worden gevolgd. Golfclubs en golfballen zijn bij de lessen inbegrepen. De introductiecursus wordt gegeven op de drivingrange en de 9-hole par 3-baan.

A-status

Martensplek heeft de landelijke A-status. Alle nationale en internationale wedstrijden mogen hier worden georganiseerd. Martensplek is een golfclub waar het creatieve golfplezier de boventoon voert. Het is een laagdrempelige club waar iedereen- jong en oud- lid van kan worden.

www.martensplek.nl