The Claptunes en BigBo op Bluespodium in Börk

Westerbork - Na drie succesvolle edities vindt op vrijdag 16 november het vierde Bluespodium in Börk plaats. De optredens beginnen om 20.30 uur in De Ar.

Eric Clapton wordt op deze avond in het middelpunt gezet door de band The Claptunes. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton-classics zoals Cocaïne, Wonderful tonight, Sunshine of your Love en CrossRoads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de bluesliefhebbers op hun wenken worden bediend.

Jonge honden

The Claptunes zijn ervaren rasmuzikanten met de energie van jonge honden. Zij brengen het songboek van Eric Clapton, dus ook werk van de Yardbirds, Cream, Blind Faith, Derek&the Dominoes. Een optreden van The Claptunes is een muzikale reis door de tijd, die iedere fan van ClassicRock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.

Vooraf en na afloop brengt BigBo de authentieke blues ten gehore, een stijl die hij tot in de finesses beheerst. Met BigBo beleeft het publiek de begintijden van de blues opnieuw met ontroerend mooie songs, gedreven en doorleefd gezongen en gespeeld.

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij Restaurant De Ar.