Kijkje achter de schermen bij bedrijven uit Midden-Drenthe

Beilen - Een kijkje achter de schermen van de Midden-Drentse bedrijven. Dat kan tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 3 november. Om 9.30 uur opent wethouder Anique Snijders van Midden-Drenthe dit succesvolle evenement bij DAAD architecten in Beilen.

Wethouder Anique Snijders: 'Vaak zie je alleen de buitenkant van een bedrijf en weet je niet welke producten of diensten er worden geleverd. Het mooie aan de Open Bedrijvendag is, dat je bedrijven eens van een heel andere kant kunt zien. Hoe worden producten gemaakt? Wat komt er allemaal bij kijken? Op deze vragen en meer kun je tijdens de Open Bedrijvendag een antwoord krijgen. Ook dit jaar doen er weer veel verschillende bedrijven mee, van houtbewerking tot bouw, van thuiszorg tot muziek. Er is van alles te doen, ook voor  kinderen. Laat je verrassen en kom 3 november tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Open Bedrijvendag!'

De Open Bedrijvendag is een jaarlijks terugkerend evenement. Het is de zevende keer dat bedrijven hun deuren openen tijdens dag. In Midden-Drenthe doen dit jaar zo’n 40 bedrijven mee.

Welke bedrijven er mee doen en alvast een indruk krijgen van de Open bedrijvendag? Meer informatie is te vinden op www.obdd.nl.