Minibeurs Lieving Open Bedrijven Dagen succes

Beilen - De minibeurs bij Koopplein Midden-Drenthe op Lieving 72 in Beilen was onlangs een succes. Het was dit keer voor het eerst twee dagen, dit in verband met het 10-jarig bestaan van Koopplein Midden-Drenthe afgelopen maand.

Er was een grote diversiteit aan ondernemers uit allerlei branches. Century Autogroep was aanwezig met meerdere (bedrijfs) auto’s en elektrische fietsen. Maar ook Fantastic Sports uit Hoogeveen was aanwezig. Zaterdagmiddag was Brandweer Beilen aanwezig, zij deden bluspelletjes met kinderen. Ook waren er Sterkste Man demonstraties. Kinderen konden onder leiding van Kreakracht graffiti spuiten. Er was een Ranjakoe van de Spelotheek aanwezig. Het Pearle Gebben Racing Team was aanwezig met meerdere motoren. 

Goodie-emmers

Er zijn net als de afgelopen 5 jaar weer 100 gratis goodiebags uitgedeeld, dit jaar waren het goodie emmers van Abiant. Tevens was een van de grootste trekkers van Noord-Nederland aanwezig. Ook waren er weer drone demonstraties. Ook was er net als vorig jaar een sneakpreview te zien van de Lichtjes Parade. Ook was er net als de afgelopen 2 jaar weer een verloting, waarmee fantastische prijzen waren te winnen als o.a. 2 VIPKaarten voor FC Emmen, 2 VIPkaarten voor FC Groningen, een schilderij van Galerie Wildevuur en een floatbon van LOFF Assen. De opbrengst gaat dit jaar naar de “Goed Gevoel Actie”. 
Notariaat Midden-Drenthe uit Beilen zal op dinsdag 20 november om 15.30 uur de trekking gaan doen van deze verloting. Binnenkort wordt het bedrag bekend gemaakt wat er afgelopen zaterdag en zondag is ingezameld.

Vanwege het jubileum werden de bezoekers getrakteerd op pizzapunten van Pizzeria Piccola Roma uit Beilen.