The Claptunes en BigBo op BluesPodium in Börk

Westerbork - Na drie succesvolle edities vindt op 16 nopvember de vierde editie van BluesPodium in Börk plaats. Het evenement begint om 20.30 uur en vindt plaats in de omgeving van De Ar.

Eric Clapton wordt in het middelpunt gezet door de band The Claptunes met een zinderende tribute. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton-classics zoals Cocaïne, Wonderful tonight, Sunshine of your Love en CrossRoads komen uiteraard voorbij terwijl ook de bluesliefhebbers op hun wenken worden bediend. De dampende blues spat je om de oren met regelmatig een kleine anekdote achter de songs. The Claptunes zijn ervaren rasmuzikanten met de energie van jonge honden. Zij brengen het songboek van Eric Clapton, dus ook werk van de Yardbirds, Cream, Blind Faith, Derek&the Dominoes. Een optreden van The Claptunes is een muzikale reis door de tijd, die iedere fan van ClassicRock, Blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.

Vooraf en na afloop zal BigBo de authentieke Blues ten gehore brengen, een stijl die hij tot in de finesses beheerst. Met BigBo beleef je de begintijden van de Blues opnieuw met ontroerend mooie songs, gedreven en doorleefd gezongen en gespeeld.

Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Ar.