Lachen met Drenthe Plat in de Dorpshoeve

Hijken - De Dorpshoeve houdt zaterdag 19 januari een knallende nieuwjaarsreceptie waar iedereen uit Hijken en omgeving van harte welkom is. De Dorpshoeve nam geen halve maatregelen. Niemand minder dan de humorgroep Drenthe Plat treedt die avond op met een avondvullende voorstelling met Drentse humor.

Lachen is gezond, zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Drenthe Plat al jarenlang in praktijk. Met conferences en prachtige liedjes kreeg het gezelschap naam en faam op de Noord- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel.

Met Mans Oet Drenthe die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag en onder andere Aaltje en Trijntje die weer de nodige problemen met hun “kerels” hebben: de Drentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Ook op muzikaal gebied staan de twee mannen en twee vrouwen van Drenthe Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Drenthe Plat aan het goede adres.

De entreekaarten voor dit avondje uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar bij de Dorpshoeve: 06 23500339. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.