Annie Londo Buurthuis weer in teken van het Repair Café

Westerbork - Het Annie Londo Buurthuis staat zaterdag 15 december weer in het teken van het Repair Café Westerbork.

Wat doe je met heggenschaar of met een snoeimes dat stomp is en het niet meer zo goed doet? Of met een broodrooster dat defect is? Of met een winterjas of een broek waar een gaatje in zit?

Weggooien? Mooi niet! Minder spullen weggooien werkt besparend en is tegelijk beter voor een leefbare aarde. Het is goed voor het milieu en ook voor uw portemonnee.

Deskundige vrijwilligers staan zaterdag weer klaar om samen met u de kapotte spullen te repareren. Ze zijn handig met elektronica, met de slijptol, met de naaimachine etc. Alles wat stuk is kun je meenemen. Of het nu een fiets is, tuingereedschap, een huishoudelijk apparaat, kleding of wat dan ook. Samen wordt geprobeerd het te repareren. Gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt niet afgewezen. Dat geld wordt gebruikt voor de aanschaf van bepaalde onderdelen of gereedschappen.

Kom gerust langs van 9.30 uur tot 12.00 uur.

De koffie staat klaar. Overigens is er nog ruimte voor een nieuwe vrijwilliger. Dus als je handig bent en de doelstelling onderschrijft, dan word je van harte welkom geheten in het team van Repair Café Westerbork.