Judoka’s Tachi Beilen in de prijzen

Beilen - Elk jaar houden de judoverenigingen uit Westerbork, Beilen, Diever, Noordwolde, Hoogeveen en Meppel de zogenaamde dorpentoernooien voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Zaterdag stond Beilen op de agenda van deze dorpentoernooien.

Ongeveer zestig judoka’s troffen elkaar in de dojo van Tachi Beilen bij Sport en racketcentrum Anybody aan de Romhof in Beilen. Namens Tachi Beilen streden er negentien judoka’s om een plekje op het podium en behaalden de volgende prijzen: 1e plaats: Thian de Jong, Kalin Kuiper en Hugo Schepel, 2e plaats: Lars Oosting, DajonSterenburg, Aaron Wever, Sven Hecker, Sem Britstra, Teus Luchies, Rik Snippe en Thijn Britstra, 3e plaats: Jens van Driel, Thijs de Groot en Kay Zingstra. 4e plaats: Jack Hoogendoorn, Marijn Jongman, Justin Vos, Annelie Oort en Stan Britstra.

Zaterdag 23 maart staat het 37ste Lentetoernooi op het programma van Tachi, in de Drenthehal in Beilen. Ook hier kunnen judoka’s zich alvast voor opgeven. Er is een gewoon toernooi, een opstaptoernooi voor kinderen zonder wedstrijdervaring en het Ne Waza toernooi.

Meer informatie: www.tachibeilen.nl of www.facebook.com/tachibeilen.