Ouderen in 't Stroomdal smullen van lekkere snert met roggebrood en spek

Beilen – Het personeel van De Welkoop in Beilen heeft zich donderdag het vuur uit de sloffen gelopen. Met als doel de ouderen van ’t Stroomdal een heerlijke snertmaaltijd te serveren. Ongeveer 95 bewoners schoven rond de klok van vijven aan voor deze maaltijd.

Het team van Welkoop Beilen wilde wat terug doen voor hun klanten. Kerst staat voor gezelligheid, liefde, maar ook voor verbondenheid. De bewoners van ’t Stroomdal zijn klanten bij Welkoop, maar sommigen zijn niet meer zo goed ter been. Om toch contacten te blijven onderhouden werd deze snertmaaltijd georganiseerd.

Dat er animo was voor dit idee bleek al snel want maar liefst 95 mensen gaven zich op. En wie fysiek niet sterk genoeg was kreeg de soep en roggebrood met spek in hun appartement geserveerd. De aanwezigen in de grote zaal kregen er ook nog een lekker stokbroodje met kruidenboter bij. Op deze manier kon iedereen optimaal genieten van hun maaltijd.

Het personeel van Welkoop Beilen verzorgde zelf de bediening.

Na een tweede (en voor sommigen zelfs derde) ronde zat iedereen vol. Tot slot gaf Willem Wiechers, bedrijfsleider van de Welkoop in Beilen een afscheidsspeech en wenste iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2019.