Weekmenu
Door Henk Berghuis

Dus ...

De ganse dag bezig geweest met het Top 2000 café en de hieraan verbonden quiz die zo meteen gaat aanvangen. Ik heb nog een half uur voordat de eerste quizdeelnemers binnen komen. Ah, daar zul je de eerste al hebben. Er zijn altijd gasten die het zekere voor het onzekere nemen om maar vast het mooiste tafeltje in te pikken.

Nou die komen van de koude kermis thuis want alle tafeltjes zijn even mooi. Alle tafels met een oer Hollands Perzisch tapijtje er op. Zulke als die oma vroeger ook op tafel had liggen. Vreselijk lelijk maar wel heel gezellig. Nu moet ik opschieten want de gasten stromen al aardig binnen. Het zit vanavond helemaal vol. Twaalf teams van 4 personen waarvan een paar teams één persoon extra hebben ingehuurd voor de Top 2000 kennis. Dit is niet buiten de reglementen om. Dus…

Na vanavond dus drie dagen Top 2000 café van twee uur in de middag tot twee uur in de nacht. Oud en Nieuw gesloten om drie januari weer open te gaan. Het kan zijn dat er een tikfoutje in dit schrijven zit maar dat komt omdat ik nogal haast heb. Dus…

Wat ons, van de Cerck, betreft is de koopzondag afgelopen zondag uiterst succesvol verlopen. Wij hadden het zo druk dat ik geen idee heb wat er verder in het dorp gebeurde.
Ik heb er later ook niets meer over gehoord.

Nieuwe gasten komen weer binnen. Ik moet nu echt opschieten. Dus daarom brei ik er nu een einde aan. Graag zien wij u verschijnen in het top 2000 café. Prettige jaarwisseling en een goed 2019 gewenst. Oh ja, als u menu wilt bestellen dan kan het zijn dat als u wat vroeg belt er niemand de telefoon opneemt. Dit omdat er dan nog niemand aanwezig is. We zijn iets later dan normaal op de zaak.
Dus…..