Bij Anytime Fitness kun je 24/7 terecht

Beilen - In het voormalige Gamma-pand aan de Linthorst Homanweg wordt druk gebouwd aan de derde vestiging van Anytime Fitness in Drenthe. Anytime Fitness staat voor een laagdrempelige fitnessvoorziening waar de leden 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom zijn. Tijdens het ‘Knalweekend’ op 11,12 en 13 januari is voorinschrijving mogelijk en profiteren van een unieke levenslange korting.

Het is een initiatief van de jonge ondernemer Sergio Rasidin, die met de vestiging van Anytime Fitness in Beilen een nieuwe stijl van fitnessen introduceert. Sergio is in Rotterdam begonnen met het geven van Personal Training en is zo in aanraking gekomen met Anytime Fitness. Daar heeft hij diverse BN-ers zoals Ruth Jackott, voetballers uit het binnen-en buitenland en topmodellen als klant. Bijna 4 jaar geleden richtte hij met Anytime Fitness Hoogeveen de eerste vestiging op in Drenthe. Deze vestiging was zo succesvol dat hij ongeveer ander half jaar geleden een tweede vestiging opende in Hollandscheveld.

4000 vestigingen

Rasidin: ‘De formule is ruim vijftien jaar geleden in Amerika bedacht en na een succesvolle introductie in de VS verovert Anytime Fitness in steeds hoger tempo de rest van de wereld. Momenteel zijn er al meer dan 4000 vestigingen wereldwijd.’

Gemak

Het succes van Anytime Fitness is goed verklaarbaar: ‘De 24/7 openingstijden maken onderdeel uit van een baanbrekend franchising-concept. Hoe werkt dat concept? Gemak dient de mens, weet iedereen. We weten ook allemaal dat regelmatig verstandig bewegen noodzakelijk is voor je gezondheid, om lekkerder in je vel te zitten, minder de druk van stress te voelen en uiteraard om wat extra vet te verbranden. Anytime Fitness heeft een prachtige symbiose gecreëerd tussen gemak en de noodzaak om gezond te bewegen.’

Altijd toegankelijk

Anytime Fitness maakt het mogelijk om regelmatig een portie beweging deel uit te laten maken van je alledaagse routine. Elke vestiging van Anytime Fitness is gevestigd in een woonwijk, altijd toegankelijk en waar nodig en wenselijk wordt de vinger aan de pols gehouden om de leden te begeleiden en deskundig te adviseren. Hoewel het niveau van de dienstverlening zeer hoog is, zijn de kosten van het lidmaatschap binnen de perken gehouden, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken. Niet voor niets signaleert Anytime Fitness wereldwijd de trend dat de meer dan de helft van de leden van deze organisatie nooit eerder aan fitness was toegekomen.

Veilig

De unieke combinatie van hypermoderne fitnessapparatuur en zeer geavanceerde, complete beveiliging maakt Anytime Fitness toegankelijk voor iedereen. Met deze voorzieningen kunnen leden ook zonder dat er personeel aanwezig is, zich volledig veilig voelen bij Anytime Fitness. Dit systeem is beproefd in de VS (ook in hartje New York) en ook in Australië, Mexico, Canada, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Qatar, Japan, Chili, Polen, Ierland en India.

In de Nederland zijn er inmiddels al meer dan 80 vestigingen, en daar blijft het niet bij. In 2019 komen er nog veel bij. Onder andere in Epe, Borne en Leeuwarden. Wereldwijd wordt vrijwel elke dag wel ergens een nieuwe club geopend.

De club aan de Linthorst Homanweg opent medio april haar deuren. Wie zich van tevoren inschrijft als lid, kan daarmee een ‘levenslang voordeel’ boeken. Het zogeheten ‘Knalweekend’ vindt plaats op 11-12 en 13 januari. Meer informatie over de club is te vinden op de eigen Facebook-pagina van Anytime Fitness Beilen.