Welkoop Westerbork is weer de Beste Welkoop

Westerbork - Welkoop Westerbork mag zich na het winnen van de finale van de Winkelcompetitie 2018 wederom een jaar lang de Beste Welkoop van Nederland noemen.

Ieder jaar organiseert de winkelketen de competitie waarin alle winkels van Welkoop onderling strijden om de nummer 1 van Nederland te worden. Winkelervaringen van klanten en de mate van klantgerichtheid zijn hierbij een zeer belangrijke factor in de voorrondes. Eenmaal door naar de finaleronde wordt elke finalist uitgedaagd met een finaleopdracht.

Klantgericht

De strijd gaat vooral over hoe klantgericht de winkels zijn. 'Onze winkels zijn continu bezig zich te verbeteren', zegt Bert Bargboer, algemeen directeur Welkoop Retail. 'Deze competitie laat zien hoe goed ze dat doen en daagt uit om nog net een stapje extra te zetten.'Tijdens de voorrondes van de competitie werden alle winkels onder andere op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling en winkelbeleving beoordeeld.

Ook de klanten hebben een grote rol gespeeld in de uitslag. Voor Welkoop Westerbork eindigde die voorrondes met een plek in de Top-14 en dus in de finale. 

Kerstwensen

'We hebben genoten van de finaleronde, waarin we de kernwoorden 'kerst, Welkoop en verbonden' moesten uitdragen. Dit hebben we gedaan door onze klanten de mogelijkheid te bieden in een prachtige Welkoop kerstsetting een persoonlijke kerstwens of -boodschap te laten inspreken voor een geliefde of bekende. Het resultaat was fantastisch, alsook de filmopnames die we in de winkel hebben gemaakt, waarin we onze onderlinge verbondenheid als team wilden laten zien,' vertelt Hanneke Jager die met haar man Wildrik eigenaar is van de Borker Welkoop. 'De Winkelcompetitie winnen is een mooie beloning voor wat we 365 dagen per jaar doen. Het laat zien dat klanten blij met ons zijn en daar doen we het voor. We zijn dan ook ongelofelijk trots op dit mooie resultaat,' zegt Wildrik Jager. 

Succes moet je delen

De winkelmedewerkers zijn inmiddels al in het zonnetje gezet, maar geheel in de sfeer van de competitie deelt Welkoop Westerbork het succes natuurlijk graag met haar klanten. Binnenkort komt er een leuke actie aan, waarmee Welkoop Westerbork iedereen wil bedanken. Houdt de Facebookpagina van Welkoop Westerbork (@welkoop.westerbork of @dierenpuntwesterbork), Instagram (welkoopwesterbork) of de brievenbus dus goed in de gaten.