Michel-IT voor al je ict-werkzaamheden, dus ook een storing in je laptop

Smilde - Michel van den Bosch startte begin 2019 met zijn nieuwe bedrijf Michel-IT in Smilde. Met meer dan 25 jaar ervaring bij bedrijven waaronder Fujitsu en Oracle, kent de IT-wereld geen geheimen meer voor hem.

Elk automatiseringstraject en iedere installatieklus is makkelijk beheersbaar voor hem.

Systeembeheer

Michel is gewend aan het aanleggen en faciliteren van grote netwerken (500+ werkplekken), maar ook kleinere opdrachten zijn bij hem zeker welkom. Als allround systeembeheerder werkt Michel-IT voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven en ontzorgt hen maximaal op IT-gebied.

Omdat het bedrijf waar hij het laatst voor werkte overging in een andere organisatie, besloot hij voor zichzelf te beginnen en zag hij kansen om vanuit Smilde te starten met zijn ITservice.

Full service

Geboren en getogen in Driebergen, is Van den Bosch helemaal blij met het feit dat ie al zo’n acht jaar in Smilde woont en de drukte van Midden- en West Nederland achter zich heeft kunnen laten. ‘Ik richt me met mijn werkzaamheden in eerste instantie op dit deel van Drenthe en Friesland, waar we toch dicht tegenaan zitten. Klanten mogen bij mij rekenen op een full service aanpak. Men kan mij inschakelen voor systeem- en netwerkbeheer, reparaties en storingen aan hardware. Ook het installeren van software is bij mij in vertrouwde handen.’

Ook particulieren

Michel is zogezegd op alle markten thuis als het gaat om IT-zaken en richt zich ook op de particuliere markt. Door zijn ervaring kan hij er voor zorgen dat je (weer) snel aan de slag kan: ‘Zowel de zakelijke markt als ook particulieren nodig ik van harte uit om gebruik te maken van mijn diensten. Zij kunnen mij inschakelen voor aankoopadvies en/of installatie van een compleet netwerk of een enkele computer of laptop. Wanneer daaraan een storing is of iets kapot gaat, dan wil men graag dat die snel is verholpen of gerepareerd. Ik ben snel ter plaatse en geef graag dat persoonlijke en duidelijke advies.’