Pearle opticiens Beilen laat je ogen stralen

Beilen - Pearle opticiens Beilen heeft twee paar ogen stralend het nieuwe jaar laten beginnen. In december had de Pearle een kerstwensenactie waarbij iedereen een wens voor iemand of voor zichzelf in de kerstboom kon hangen.

‘Toen we dit bedachten, hadden we niet verwacht dat we zoveel mooie reacties mochten ontvangen. Tientallen wensen hebben we op deze ludieke manier in de boom mogen hangen. De keuze was zo moeilijk dat we hebben besloten niet een maar twee winnaars te kiezen,’ aldus de enthousiaste Alies Bijlsma van Pearle.

Pannenkoeken

Eline Centen, vorig jaar net moeder geworden, werd niet alleen opgegeven door haar man, maar ook door haar moeder en zus. Ze kon wel een nieuwe bril gebruiken en die wens is gehonoreeerd.

Pjotr Kerssies had een geweldige en vooral bijzondere wens voor zijn oma in de boom gehangen. De oma van Pjotr verdiende een nieuwe bril, omdat ze de allerlekkerste pannenkoeken van de hele wereld kan bakken en met de nieuwe bril op mislukken de pannenkoeken zeker nooit meer.

Blij

Desgevraagd bevestigt Alies Bijlsma dat Pjotr gelijk heeft: ‘We hebben de pannenkoeken van mevrouw Van der Veen geproefd toen ze de bril kwam halen en ze smaakten overheerlijk.’

Niet alleen de pannenkoeken vielen in de smaak, want de twee winnaars zijn ook uitermate blij met hun nieuwe bril van Pearle.