Thema van Walk&Talk bijeenkomst in de bibliotheek is presentatie

Beilen - Het thema van de maandelijkse bijeenkomst Walk&Talk op maandag 25 februari is persoonlijke presentatie. Deze bijeenkomst is in de bibliotheek in Beilen van 10.00-12.00 uur.

Zoekt u werk, wilt u van werk veranderen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar de Walk&Talk.Praat met andere werkzoekenden, breid het eigen netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers. De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.  

Het thema van de bijeenkomst op maandag 25 februari is persoonlijke presentatie. Evelien Huizenga van Biblionet Drenthe gaat in op de aspecten van non-verbale communicatie. Daarnaast komt er een fotograaf langs die de deelnemers in de gelegenheid stelt om een mooie digitale pasfoto te laten maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De bijeenkomst vindt elke vierde maandag van de maand van 10.00 – 12.00 uur plaats in Bibliotheek Beilen, Kampstraat 2. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Vooraf aanmelden via info@bibliotheekbeilen.nl is handig, maar zeker niet verplicht.