Nu ook Sport & Spel BSO bij de Beiler Sprookjesboom

Beilen - Naast de reguliere BSO biedt de Beiler Sprookjesboom sinds begin dit jaar ook Sport & Spel BSO. Een portie extra uitdaging voor kinderen die lekker willen sporten, bewegen en spelen na schooltijd.

Kinderen maken op een leuke, ongedwongen manier kennis met verschillende soorten sport en spel. Ze zijn actief bezig en ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Meedoen mag, maar hoeft niet. Een sporttalent hoeft het kind ook niet te zijn, zolang er maar plezier is. Marijke de Weerd van de Beiler Sprookjesboom: ‘Dat vinden we het belangrijkst. We werken samen met diverse, lokale sportverenigingen. Zo kunnen we een mooi scala aan activiteiten aanbieden; van korfbal tot dansclinics en van spelletjes tot streetball. Een programma duurt ongeveer 1 uur. Buitenactiviteiten vormen de hoofdmoot en bij slecht weer toveren we de kantine om tot onze speeltuin.’

De opvang is letterlijk om de hoek. Er kan namelijk gebruikgemaakt wordt van het veld en de kantine van de buren, Korfbalvereniging Vitesse.

Sport &Spel BSO wordt elke maandag, woensdag en donderdag van 14:00 tot 18:00 aangeboden. In de vakanties van 08:00 tot 18:00 uur.