Beiler ondernemer wint 'Horses Product van het Jaar'

Beilen - De Beiler ondernemer Alfred Mulder van het bedrijf Solarfence is met de door hem samengestelde ‘Mobiele Houten Omheining’ winnaar geworden van de verkiezing ‘Horses Product van het Jaar’.

De Mobiele Houten Omheining van Solarfence werd vorige week woensdag in Apeldoorn uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘In en om de stal’.

Deze mobiele, demontabele omheining bestaat met voeten, staanders en liggers uit slechts drie onderdelen. De kunststofvoeten wegen 15 kg per stuk, waardoor ze stevig en stabiel zijn, maar door het ingebouwde handvat ook goed hanteerbaar. De vierkante palen zijn makkelijk te stapelen. De omheining is inzetbaar op gras, maar ook op zand of verharding.

Op de site van Horses.nl geeft Alfred Mulder als eerste reactie: ‘Wat leuk, hartstikke mooi. We zijn nu twee jaar bezig en je probeert van alles te bedenken. Eigenlijk is het een heel simpel product en daarmee winnen we nog een prijs ook.’

Horses Product van het Jaar is een landelijke verkiezing voor innovatieve producten in de paardenhouderij. Een verkiezing die inmiddels voor het zevende jaar is uitgeschreven door Eisma Horsesmedia. De plaatsing wordt bepaald na de beoordeling door een vakjury (70%) en via online stemmen van het publiek (30%).