Aramos introduceert onbeperkt Grieks tafelen

Het Griekse restaurant Aramos uit Assen is van start gegaan met een uniek concept. Sinds kort kunnen gasten komen genieten van een avondje onbeperkt Grieks tafelen.

Eigenaars Aram Shaher en Michelle van der Walle geven hiermee een nieuwe draai aan de formule van hun restaurant. “Ongedwongen en onbeperkt genieten van authentieke Griekse gerechtjes. Dat is waar het om draait”, aldus Aram. Aramos is het eerste Griekse restaurant in het Noorden dat deze formule introduceert. 

Geniet van allerlei Griekse gerechtjes

Voor een vast bedrag eet men diverse a la carte gerechten. Er is keuze uit warme en koude voorgerechten en qua hoofdgerechten zijn er diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. “En natuurlijk kan men ook alleen hoofd- óf voorgerechten kiezen. Geen probleem”, licht Michelle het concept toe. De kaart staat vol heerlijke, traditionele Griekse gerechten waaronder gyros, kefdakia en souvlaki. De gerechten worden allemaal vers bereid en gekruid door Aram die zelf dagelijks de keuken runt. Aram heeft al 19 jaar ervaring als chef-kok in de Griekse keuken. Samen met zijn vrouw Michelle, die ook al 16 jaar in de horeca werkt, wil hij de Griekse keuken op eigentijdse wijze in Assen op de kaart zetten.

Naar wens kunnen de gasten voor eveneens een vast bedrag kiezen uit de kaart met nagerechten. De desserts kosten allen 5,50 euro. Eén van de specialiteiten is de populaire Griekse chocoladetaart. “Een echte traktatie na een heerlijk diner!”

Koken met passie

Met veel passie en liefde runnen Aram en Michelle hun Aramos. “Ik kook voor mijn gasten zoals ik ook voor mijn kinderen doe. Mensen kunnen hier eindeloos genieten.”
In het knusse en sfeervolle restaurant kan men ook feesten en partijen houden. Er is plek voor vijftig gasten en Aram en Michelle staan samen met hun team klaar om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wilt u ook genieten van onbeperkt Grieks tafelen bij Aramos? Van maandag tot en met donderdag betaalt u per persoon 18,50 euro en in het weekend voor 22,50 euro.

Het restaurant is gevestigd aan het Kerkplein 7 in Assen. 

Om te reserveren kijk op: http://www.aramos.nl