Kinderen genieten van leuke voetbalclinic

Beilen - Football Skills Drenthe hield donderdagmiddag op sportpark Noord- West in samenwerking met vv Beilen een voetbalclinic op het nieuwe kunstgrasveld. Ondanks een miezerig regentje was de opkomst ongelooflijk goed met 50 kinderen van in totaal 10 verschillende verenigingen.

Om 14.00 uur begon groep 1. Deze groep bestond uit vier teams in de leeftijd van 6 tot en met 9 jaar. Iedere speler kreeg een bal om de techniekvaardigheden te verbeteren, daarna gingen de teams vol enthousiasme met elkaar de (sportieve) strijd aan.

Deze clinic werd beeindigd om 15.30 uur en daarna was het de beurt aan groep 2. Ook deze groep bestond uit vier teams in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar en ook voor hen individuele baltechniek met daarna partijvorming.

Deze middag stond onder leiding van Niels Maagd, met zijn assistenten Rolf Venekamp, Ollie Hamminga en stagiaire Bjorn Dolfing. Ook dit keer was deze laagdrempelige middag weer een succes, deelname was gratis en vv Beilen stelde de accommodatie beschikbaar. Inzet was de slagroombokaal, de onderlinge winnaar van het partijtje mocht een slagroomtaart opsmikkelen.

Voor meer activiteiten van Football Skills Drenthe, houd dan de Facebookpagina in de gaten.